ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

2 Σεπτεμβρίου, 2009

Η συμμετοχή αιμοδοτών στην Ημέρα Αιμοδοσίας που διοργάνωσε ο Π.Ο.Ξ. στο Ξηρολίβαδο ξεπέρασε κάθε προσδοκία εγκαινιάζοντας μιά δυναμική αιμοδοτική κίνηση που έθεσε στέρεες βάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος Ξηρολιβάδου.
Το συνεργείο του Τμήματος Αιμοδοσίας  του Νοσοκομείου Βέροιας υποδέχτηκαν τα μέλη  το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ και το εγκατέστησαν στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού παρέχοντας κάθε αναγκαία διευκόλυνση στο έργο του. Κατά την  διάρκεια της αιμοδοσίας εγένετο ενημέρωση  προς τους νέους αιμοδότες και τα παρευρισκόμενα παιδιά για την μεγάλη σημασία της προσφοράς αίματος και για το ακίνδυνο της όλης διαδικασίας.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου ευχαριστεί δημόσια την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας, το Τμήμα Αιμοδοσίας και ιδιαίτερα το Συνεργείο που απετέλεσαν ο Ιατρός Θεόφιλος Κουπίδης και οι Νοσηλευτές Αντώνης Ιωαννίδης και Αναστασία Κουπίδου, για την προθυμία με την οποία ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή του για την δημιουργία Τράπεζας Αίματος Ξηρολιβάδου, η οποία θα βρίσκεται στην διάθεση όλων των Ξηρολιβαδιωτών και των φίλων του χωριού.
Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην αιμοδοτική προσπάθεια του Π.Ο.Ξ., μπορούν να απευθύνονται απευθείας στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας δηλώνοντας την πρόθεση ενίσχυσης της Τράπεζας Αίματος     Ξηρολιβάδου.

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ