Δελτιο τύπου ΠΟΞ-Ημερολόγιο 2021

25 Ιανουαρίου, 2021

Αγαπητά μέλη, αγαπητοί συγχωριανοί, φίλες και φίλοι του Ξερολίβαδου,

     η χρονιά που διανύσαμε το 2020 μας έκανε να ζήσουμε κι εμείς, όπως και όλη η ανθρωπότητα, πρωτόγνωρες καταστάσεις που είναι βέβαιο ότι τα σημάδια τους θα παραμείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας για πολύ καιρό. Οι κοινωνικές αποστάσεις, το κοινωνικό αγαθό της υγείας και η προάσπισή του, οι «απώλειες», το κλείσιμο της αγοράς, οι αναβολές των εκδηλώσεων και μια σειρά από αντίστοιχα γεγονότα μας έφεραν μπροστά σε μια νέα πραγματικότητα.

Η αισιοδοξία όμως είναι στη φύση του ανθρώπου και εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η πραγματικότητα θα αλλάξει προς το καλύτερο τη νέα χρονιά. Η ζωή πηγαίνει μπροστά και μας προετοιμάζει να αντιμετωπίζουμε συνεχώς νέες προκλήσεις αλλά παράλληλα μας διδάσκει. Μας διδάσκει πως οι χαρές της μπορεί να βρίσκονται και σε πράγματα που υποτιμήσαμε αλλά η έλλειψή τους μας φάνηκε τεράστια τώρα που τα στερηθήκαμε.

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου λοιπόν, συνεχίζοντας τη δράση του με όποιο τρόπο προς το παρόν επιτρέπεται, προχωρά στην έκδοση του ημερολογίου του 2021 το οποίο θέλει να αφιερώσει στους χορηγούς του, στους ανθρώπους της αγοράς που δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται, σε αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν με κάθε τρόπο τις εκδηλώσεις μας και την έκδοση του ημερολογίου.

Η έκδοση συνοδεύεται από μια μικρή σειρά φωτογραφιών από τις στιγμές που χάσαμε, που μας έλειψαν, που περιμένουμε να ξαναζήσουμε: το αντάμωμα των χορευτικών συγκροτημάτων, τη θεατρική ομάδα, τη γιορτή της πίτας, τις λαγγίτες, την παράσταση του Καραγκιόζη και τόσες άλλες. Και θα τις ξαναζήσουμε.

Με τις ευχές μας για υγεία, υπομονή και λύτρωση παραδίδουμε σε όλους τους φίλους και κατοίκους του χωριού το ημερολόγιο του 2021. Το ημερολόγιο του Π.Ο.Ξ. θα διατίθεται δωρεάν στα μέλη του και τους κατοίκους του χωριού από τα μέλη του Δ.Σ. και από τα εξής σημεία:

1) ΟΠΤΙΚΑ «ΑΝΔΡΕΑΔΗ» στη Βενιζέλου 26.

 2) ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΧΑΣΙΩΤΗΣ» στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 5.

 Μείνετε ΟΛΟΙ υγιείς και καλή μας αντάμωση,

το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ.  

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ