ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΣΤΟ ΞΕΡΟΛΙΒΑΔΟ

9 Αυγούστου, 2019

Μια διαφορετική παράσταση Καραγκιόζη είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μικροί και μεγάλοι την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 στο κτίριο του Πολιτιστικού Ομίλου στο Ξερολίβαδο. Η ομάδα του Τάσου Βασιάδη, υπό τη σκηνοθετική του καθοδήγηση και τη μουσική επένδυση και επιμέλεια του έργου από τον εξέχοντα μουσικό Αντώνη Σαρακατσιάνο, παρουσίασε την παράσταση «Ο Καραγκιόζης και ο Όφις των Πρεσπών».
Τα διαχρονικά στοιχεία του θεάτρου σκιών και οι κλασικές φιγούρες του Μπάρμπα Γιώργου, του Διονύσιου και του Χατζηαβάτη συνδυάστηκαν άψογα με στοιχεία και θέματα της επικαιρότητας, με την προσθήκη ηρώων από την ξηρολιβαδιώτικη παράδοση και φυσικά με την απόδοση των τραγουδιών με ζωντανή μουσική που συνόδευε τη χορωδία δίνοντας ένα τόνο μιούζικαλ. Το όλο εγχείρημα ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στην αίθουσα του Π.Ο.Ξ., παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την παράσταση και καταχειροκρότησαν στο τέλος όλους τους συντελεστές.
Το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ. ευχαριστεί θερμά τον Τάσο Βασιάδη και τον Αντώνη Σαρακατσιάνο που οργάνωσαν και υλοποίησαν έπειτα από πολύωρες πρόβες μια ακόμη ξεχωριστή παράσταση, καθώς και τους υπόλοιπους συντελεστές που έδωσαν χρόνο και ψυχή για μια ακόμη φορά σε εκδήλωση του Ομίλου.
Συντελεστές της παράστασης:
Σενάριο, σκηνοθεσία, καραγκιοζοπαίκτης: Τάσος Βασιάδης
Μουσική Επιμέλεια, διεύθυνση χορωδίας: Αντώνης Σαρακατσιάνος
Βοηθός σκηνής: Ζώης Μπαζάκας
Χορωδία: Τέλης Παπαθεοφίλου, Σωτήρης Μάντζος, Γιάννης Τσιαμήτρος, Σοφία Συμεωνίδου, Δήμητρα Κουτόβα, Μανή Παπαδοπούλου, Νούλα Γκόσκινου, Τασούλα Κόγια και Χρύσα Καραμήτρου.

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ