ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Ένας κύκλος έκλεισε ένας νέος ανοίγει».

27 Σεπτεμβρίου, 2018

Η ολοκλήρωση του καλοκαιριού σηματοδότησε και το κλείσιμο ενός ακόμη κύκλου εκδηλώσεων για τον Πολιτιστικό Όμιλο Ξερολίβαδου. Για μια ακόμη χρονιά οργανώθηκαν και διεκπεραιώθηκαν μια σειρά από εκδηλώσεις και δράσεις με σεβασμό στον πολιτισμό, στις ανάγκες και τις αναζητήσεις των παιδιών αλλά και των μεγαλύτερων κατοίκων του χωριού.
Συναυλίες, αθλητικές εκδηλώσεις, βραδιές θεάτρου και εκδηλώσεις που στηρίζουν και διαφυλάττουν τις παραδόσεις και τα έθιμα του Ξερολίβαδου πλαισίωσαν τις εβδομαδιαίες δράσεις του Ομίλου που περιελάμβαναν μαθήματα παραδοσιακών χορών, φιλολογικά μαθήματα και μαθήματα χειροτεχνίας και κοσμήματος δίνοντας με αυτό τον τρόπο πολύ-επίπεδες διεξόδους έκφρασης και διασκέδασης στους μικρούς και μεγάλους φίλους του χωριού.
Η φετινή χρονιά απέδειξε ότι μπορούν να γίνουν πολλά, παρά τις αντιξοότητες – οικονομικές ή καιρικές – αρκεί να υπάρχει καλή προαίρεση, στήριξη και σοβαρή κριτική. Για τον Πολιτιστικό Όμιλο Ξερολίβαδου η ολοκλήρωση ενός κύκλου εκδηλώσεων σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου, ο σχεδιασμός του οποίου έχει ήδη ξεκινήσει και είναι βέβαιο ότι θα επιδιώξει να είναι καλύτερος και ευρύτερος.
Από όλο το Συμβούλιο και τους ανθρώπους που αντιπροσωπεύει απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εκείνους που ανιδιοτελώς και χωρίς να επιθυμούν την προβολή τους μας βοήθησαν, μας συμπαραστάθηκαν και μας συμβούλεψαν προκειμένου να γίνει το καλύτερο δυνατό για το Ξερολίβαδο.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου για την παρουσίαση του συλλεκτικού ημερολογίου του 2019 σε χώρο και ημερομηνία που θα ανακοινωθεί εν καιρώ, όπως και για τον εορτασμό των Φώτων, τον ετήσιο χορό και τις υπόλοιπες εκδηλώσεις που θα οργανωθούν μέσα στο χειμώνα. Καλή Αντάμωση.

Το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ.

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ