ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΥΚΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

28 Ιουλίου, 2008

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή το πρωϊ (27/7) οι ποδηλατικοί αγώνες που διοργάνωσαν στο Ξηρολίβαδο, στην περιοχή «Πεύκα», ο δήμος Βέροιας και ο Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου στα πλαίσια του «Έτους Αθλητισμού και Νεολαίας 2008 Δημήτριος Βικέλας». Οι αγωνιζόμενοι ξεπέρασαν τις ογδόντα συμμετοχές.

Την ευθύνη για την οργάνωση των αγώνων είχε ο Τυφλίδης Αναστάσιος Αντιπρόεδρος του Π.Ο.Ξ. και υπεύθυνος των αθλητικών δραστηριοτήτων του ομίλου. Παρόντες στις απονομές ήταν ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού και νεολαίας Μιχαηλίδης Γεώργιος, η νομαρχιακή σύμβουλος Αρχοντάκη Βέτα ,ο πρόεδρος του Π.Ο.Ξ. Αναστάσιος Βασιάδης ο οποίος έκανε και χρέη ιατρού των αγώνων, η Γ.Γ.του ομίλου Κόγια Αναστασία, από το Γ. Φ. Αγωγής η Χατζηστιλή Κρυστάλλα, ο πρόεδρος του Συλ. Βλάχων Βέροιας ιατρός Γεωργίου Δημήτριος, o ιερέας του χωριού παπαγιάννης , και ο Βετεράνος αθλητής ποδηλασίας Σταμούλης Κώστας.

Οι νικητές των αγώνων ήταν: κατηγορία αγοριών δημοτικού Α’ (τάξεις Α’, Β’, Γ’ δημοτικού) νικητής ήταν ο Μιχάλης Πατσιαβούρας. Δεύτερος τερμάτισε ο Αθανάσιος Γκασνάκης και τρίτος ο Πρόδρομος Μπλατσιώτης. Στην αντίστοιχη κατηγορία κοριτσιών πρώτη ήταν η Κατερίνα Χατζημασούρα, δεύτερη η Βασιλική Πελάγου και τρίτες τερμάτισαν οι Ελένη Αράβα και Βασιλίνα Λυκοστράτη. Στην κατηγορία αγοριών δημοτικού Β’ (τάξεις Δ’, Ε’, Στ’) πρώτος ήταν ο Δημήτρης Τσιαμήτρος, δεύτερος ο Χρήστος Φουρκιώτης και τρίτος ο Πέτρος Κουτόβας. Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών πρώτη τερμάτισε η Βασιλική Παπαθεοφίλου, δεύτερη η Ελένη Δαμιανίδου και τρίτη η Εύα Πασχαλάκη. Στην κατηγορία αγοριών γυμνασίου πρώτος ήταν ο Κωνσταντίνος Μπριάζας, δεύτερος ο Βασίλης Μπριάζας και τρίτος ο Κωνστατίνος Βιδάλης. Στην αντίστοιχη των κοριτσιών πρώτη τερμάτισε η Αλεξάνδρα Τυφλίδου. Στην κατηγορία αγοριών λυκείου πρώτος ήταν Αλέξης Ζήσιος και δεύτερος ο Ραφαήλ Ιωσηφίδης ενώ στην αντίστοιχη των κοριτσιών πρώτη ήταν Ιωάννα Παπαδοπούλου. Στο τέλος των αγώνων οι γονείς οι παρευρισκόμενοι και οι αθλητές συμμετείχαν στην διαδρομή με ποδηλατάδα χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα με ικανοποίηση για το γεγονός. Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων προσφέρθηκαν αναμνηστικά καπελάκια , διπλώματα συμμετοχής , αναψυκτικά , νερά και σάντουϊτς . Στο τέλος έγινε κλήρωση δώρων για τους συμμετέχοντες. Το ποδήλατο κέρδισε η Σουλτάνα Ηλωρίδου (προσφορά του καταστήματος Πειρουνάκη), τα κράνη οι Θόδωρος Παυλίδης, Μιχάλης Πατσιαβούρας και τα γάντια ο Γεώργιος Χασιώτης.

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ