Επιστολή διαμαρτυρίας του Ξηρολιβάδου προς ΔΕΥΑΒ και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ. Βέροιας.

17 Ιουλίου, 2013

Μετά από πολλά παράπονα κατοίκων του Ξηρολιβάδου προς τον ΠΟΞ, του Σ.Σ.Δ.Ξ. αλλά και δημόσιας επιστολής κατοίκων για την αύξηση λογαριασμού του νερού κατά 50% στον οικισμό, έχουμε να σας καταθέσουμε τα εξής:
Η αύξηση του νερού ήταν μεγάλη, άδικη και άκαιρη, στις δύσκολες ώρες που περνά η Ελληνική οικογένεια. Η ψήφιση της πρότασης της αύξησης του νερού από το δημοτικό συμβούλιο προφανώς έγινε χωρίς την πλήρη ενημέρωση των δημοτικών συμβούλων από την ΔΕΥΑΒ και χωρίς η πρόταση να αποτυπώνει την πραγματικότητα που επικρατεί όλο τον χρόνο στο χωριό. Μια πρόταση σταδιακής αύξησης θα ήταν ανακουφιστική για τους κατοίκους με την προϋπόθεση σε βάθος χρόνου να βελτιώνονταν και τις συνθήκες της παροχής αυτού του δημόσιου αγαθού προς τους ξηρολιβαδιώτες, που σήμερα δεν υπάρχουν. Έτσι όλοι θα αποδεχόμασταν την τιμαριθμική αναπροσαρμογή και θα δικαιώνονταν οι αντιδράσεις των κατοίκων και η νέα πρόταση της επιχείρησης.
Παρακαλούμε θερμά επανεξετάστε το θέμα και ενημερώστε πλήρως τους δημοτικούς συμβούλους για να πάρουν εκ νέου τη σωστή απόφαση της αύξησης του λογαριασμού του νερού.

Ξηρολίβαδο 17 Ιουλίου 2013
Το Δ.Σ. του Π.Ο.Ξ.
&
Συνεταιρισμός Συνιδιοκτησίας Διαχείρισης Ξηρολιβάδου

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ