Ομιλία για την αντισύλληψη στο Ξηρολίβαδο

5 Αυγούστου, 2011

Mε το καίριο και ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα της επείγουσας αντισύλληψης ξεκίνησε ο κύκλος των ιατρικών ενημερώσεων στο Ξηρολίβαδο που προγραμμάτισε ο Πολιτιστικός Όμιλος του χωριού στα πλαίσιο της διοργάνωσης ΓΙΟΡΤΕΣ ΒΕΡΜΙΟΥ 2011. Ομιλητής ήταν ο ξηρολιβαδιώτικης καταγωγής Γυναικολόγος Μαιευτήρας Γιώργος Ζαρκάδας από την Μελίκη, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Θεσσαλονίκη. Τον ομιλητή παρουσίασε στο κοινό που προσήλθε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξηρολιβάδου ο Πρόεδρος του ΠΟΞ Τάσος Βασιάδης.
Με επιστημονική εγκυρότητα γλαφυρότητα και αμεσότητα, ο Γιώργος Ζαρκάδας παρουσίασε όλες τις παραμέτρους του θέματος στο κοινό, που στην πλειοψηφία του αποτελούσαν νέοι του χωριού. Στον διάλογο που ακολούθησε, ο ομιλητής είχε την ευκαιρία να δόσει πρόσθετα ενδιαφέροντα στοιχεία. Μετά το τέλος της παρουσίασης, τα μέλη του Προεδρείου του ΠΟΞ Τάσος Τυφλίδης και Τασούλα Κόγια, προσέφεραν στον ομιλητή αναμνηστικά δώρα, εκ μέρος του Ομίλου.
Η Ιατρική Ενημέρωση θα συνεχιστεί στο Ξηρολίβαδο την Τρίτη 9 Αυγούστου ώρα 9 μ.μ. με τον Ειδικό Παθολόγο Νίκο Παπαγιαννούλη που θα αναπτύξει το επίκαιρο θέμα «Η ΥΠΕΡΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ».

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ