Ο «ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ» ΣΤΟ ΞΗΡΟΛΙΒΑΔΟ

12 Ιουλίου, 2016

Το γνωστό στη Βέροια Fitness Studio «ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ» της Ζωής Βασιάδη, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο Ξηρολιβάδου, πραγματοποίησε εξόρμηση φυσικής δραστηριότητας, στο θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον του Ξηρολιβάδου στο Βέρμιο στις 3-7-2016, ημέρα Κυριακή.
Την ομάδα του Fitness Studio «ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ» υποδέχθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Ξηρολιβάδου, ο Πρόεδρος του ΠΟΞ Αποστόλης Τσαμήτρος με τον προηγούμενο Πρόεδρο Αναστάσιο Βασιάδη.
Μετά το καθιερωμένο κέρασμα με τον καφέ και το παραδοσιακό μπισκοτολούκουμο, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου και ενημερώθηκαν για τις χρήσεις του και τις δράσεις του Πολιτιστικού Ομίλου από τον Α. Τσαμήτρο.
Ακολούθως ο Α.Βασιάδης έκανε μία αφηγηματική παρουσίαση της ιστορίας και των παραδόσεων του Ξηρολιβάδου και της ευρύτερης περιοχής.
Η εξόρμηση της ομάδας του Fitness Studio «ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ» ολοκληρώθηκε με μια θαυμάσια διαδρομή 12 χιλιομέτρων μέσα στο πευκόφυτο δάσος με οδηγό τον Α. Τσαμήτρο, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική ομορφιά του Βερμίου όρους.
Η ημέρα της εξόρμησης έκλεισε στην τοπική ταβέρνα του χωριού, όπου οι επισκέπτες γνώρισαν και τις παραδοσιακές γεύσεις του Ξηρολιβάδου
Κόρη βασιάδη 2
Κόρη βασιάδη

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ