Τουρνουά ποδοσφαίρου στο Ξηρολίβαδο

11 Αυγούστου, 2008

Το Σάββατο 9 Αυγούστου στις 5.30μ.μ. διεξήχθη στο λιβάδι του Ξηρολιβάδου τουρνουά ποδοσφαίρου τριών κατηγοριών με την φροντίδα του Πολ. Ομίλου .

Στο τουρνουά συμμετείχαν κατά παράδοση ομάδες από το Σέλι και το Ξηρολίβαδο με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί το αθλητικό αυτό γεγονός και όχι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Τα χρώματα των ομάδων ήταν όμοια με τα χρώματα της ομάδας της ΠΑΕ Βέροιας διαφοροποιημένα.

Την αποστολή της τοπικής ομάδας των μικρών παιδιών έντυσε η γνωστή οικογένεια από το Ξηρολίβαδο του Κουτόβα Νίκου ¨Ζαχαροπλαστείο LIDO¨ . Νερά και αναψυκτικά προσέφερε σε όλους τους συμμετέχοντες ο Π.Ο.Ξ. καθώς και διπλώματα συμμετοχής. Τα κύπελα στις δύο πρώτες κατηγορίες κέρδισαν οι ομάδες του Σελίου με σκόρ 0-1 και 1-4 . Ενστάσεις κατατέθηκαν από μέρους του Π.Ο.Ξ. και για τους δύο αγώνες για μη έγκυρη προσκόμιση των δελτίων των ποδοσφαιριστών και λόγω μη θεώρησης των δελτίων από ιατρό. Το αποτέλεσμα της ένστασης θα συζητηθεί σε δεκαπέντε ημέρες από την δημογεροντία των δύο χωριών και θα ανακοινωθεί στον τύπο. Τα τρόπαια πήραν μαζί τους οι ομάδες του Σελίου για το χωριό τους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Βερμίου.

Τις απονομές των τροπαίων έκαναν ο πρόεδρος του Π.Ο.Ξ. Αναστάσιος Βασιάδης και πρόεδρος του συνεταιρισμού Σελίου Πέτκος Στέργιος.

Οι συμμετέχοντες στις κατηγορίες ήταν:

Τριπλέτα διαιτησίας: Τίκας Σωτήρης, Τσιαμήτρος Ιωάννης και Άγνωστος Σαρακατσάνος . Ο τέταρτος διαιτητής ειδοποίησε τηλεφωνικώς ότι δεν μπόρεσε να βρεί το χωριό και απουσίαζε.

Οι διαιτητές ορίσθηκαν με κλήρωση από την δημογεροντία των βλαχοχωρίων.

Γραμματεία: Τυφλίδης Τάσος Παπαθεοφίλου Τέλης

Ιατρός Αγώνα: Βασιάδης Αναστάσιος

Οι θεατές προτίμησαν το τουρνουά από το τους αγώνες του Πεκίνου……

Κατηγορία έως 12 ετών :Ξηρολίβαδο – Σέλι 0 -1 στο 11 λεπτό ( σκόρερ Ραφαήλ)

Προπονητής : Τσιαμήτρος Απόστολος

Α΄ Ομάδα:Μπλατσιώτης Πρόδρομος, Παπαγιαννόπουλος Βασίλειος, Παυλίδης θεόδωρος, Μπαζάκας Ζώης, Τυφλίδης Χρήστος, Λυκοστράτης Κων/νος, Πελάγος Νίκος, Τσιαμήτρος Γεώργιος, Χασιώτης Γιώργος, Μυλωνάς Κων/νος, Αντωνιάδης Ιωάννης, Πίκος Λάζαρος, Γκασνάκης Στέργιος, Γκασνάκης Αθανάσιος, Ντέλλα Ελευθερία, Βιδάλης Κων/νος, Μακρής Αρσένιος, Αράβας Δημήτριος, Μπλατσιώτης Πέτρος, Κουτόβας Πέτρος, Τσολακίδης Αναστάσιος, Χ¨μασούρας Χρήστος, Μιχαηλίδης Γεώργιος.

Β΄Ομάδα: Δεν κατέθεσε δελτία……

Προπονητής : Σπανός Γιάννης

Κατηγ. από 13-18 ετών: Ξηρολίβαδο – Σέλι 1-4 (10΄0-1, 17΄1-1, 60΄1-2, 71΄1-3, 80΄1-4)

Προπονητής Τσιαμήτρος Απόστολος

Α΄ομάδα: Αυτζής Νίκος, Πουλιτίκος Στέλιος, Παπαγιαννόπουλος Βασίλης , Παπαγιαννόπουλος Χρήστος, Παπαγιαννόπουλος Ιωακείμ, Πίκος Κων/νος, Παυλίδης Γεράσιμος, Κουκόλης κων/νος, Γκασνάκης Στέργιος, Τζέλης Στέφανος.

Β΄Ομάδα : Πέτκος Ανδρέας, Σπανός Δημήτριος, Μητσόπουλος Φίλιππος, Φουσέκης Αντώνιος, Αδαμίδης Γιώργος, Καλπάκης Στέργιος, Χαριζάνης Νίκος, Χαριζάνης Πέτρος, Σιμόνι Διονύσης, Αδαμίκος Στέργιος, Καζνάκης Νίκος.

Προπονητής Σπανός Γιάννης

Τα δελτία της Β΄ομάδας δεν ήταν θεωρημένα από ιατρό…………

Κατηγ. Παλαιμάχων Ξηρολιβάδου : Πανωχώρι – Κατωχώρι σκορ 5-6

Ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς μας φύλαξε ο Προφήτης Ηλίας μεγάλη η χάρη του…….

Παλαίμαχοι και Απόμαχοι και νέοι.

Μπλατσιώτης Νικόλαος, Αράβας Βασίλης, Χασιώτης Βασίλης, Ντέλλας Στέργιος, Τσιαμήτρος Απόστολος, Τσιαμήτρος Γιάννης, Τσιαμήτρος Ηλίας, Αράπης Ηλίας,

Μπλατσιώτης Δημήτριος, Αράβας Γεώργιος, Κουτόβας Στέργιος, Μπλατσιώτης Δημήτριος, Παπαδόπουλος Γρηγόριος, Πολιτίκος Στέφανος, Τίκας Σωτήριος, βασιάδης Ιωάννης, Τσιαμήτρος Στέφανος, Παπαθεοφίλου Πασχάλης, Ζαρκάδας Δημητριος, Δουζένης Λευτέρης, Πράπας Πέτρος, Μουστάκας Στέφανος, Ραντζάκης Κων/νος, Ηλωρίδης Ιωάννης, Πράπας Μιχάλης.


Οι Ομάδες των εφήβων………..


Πανηγυρισμοί των τροπαίων………….


Απονομή της ομάδας εφήβων Σελίου………

Comments are closed.

Το παρόν συγχρηματοδοτείται κατά 75% από το ΕΓΤΠΕ